Hrvatska Dresovi

ساخت وبلاگ

Lider Serie A Napoli još je jednom udobno pobijedio Torino 4-0. Inter iz Milana, koji je prvotno bio drugoplasirani, izgubio je 0-1 od Juventusa, a Lazio je svladao Romu i prestigao Inter iz Milana zauzevši drugo mjesto na ljestvici. Napoli ima 19 bodova više od drugoplasiranog Lazija. Sudeći po trenutnoj situaciji, Napulj će se moći svim silama pripremiti za sljedeću Ligu prvaka.
U utakmici protiv Torina Osmeen i Kvaratsheria, koji su nosili SSC Napoli Dresovi Kompleti, ipak su plijenili pažnju svih. 24-godišnji centar Osmeen zabio je dva puta glavom u ovoj utakmici i dao 25 golova i 5 asistencija u 29 utakmica ove sezone. Među njima je Serie A prednjačila na ljestvici strijelaca s 21 pogotkom, 7 golova više od drugoplasiranog Lautara. 22-godišnji Kvaratsheria je u ovoj utakmici sudjelovao s jednim dodavanjem i jednim šutom. U 30 utakmica ove sezone dao je 14 golova i 16 asistencija.
Napulj, koji je rano osigurao naslov u Serie A, susrest će se s AC Milanom u četvrtfinalu Lige prvaka. Uz trenutnu snagu Napulja, ako nema ciljane obrane protiv Osmeena i Kvaratsherije, bilo kojoj momčadi može biti teško ne primiti loptu. Napulj je potpuno opremljen za borbu za Ligu prvaka. Raduju se što će njihovi Nogometni Dres letjeti u finalu Lige prvaka.

Hrvatska Dresovi...
ما را در سایت Hrvatska Dresovi دنبال می کنید

برچسب : SSC Napoli Dresovi Kompleti,Nogometni Dres, نویسنده : laaaaaaa jeftindres بازدید : 84 تاريخ : دوشنبه 29 اسفند 1401 ساعت: 22:30

Službeno je da je pobjednik Svjetskog prvenstva Julian Alvarez obnovio ugovor s Manchester Cityjem do 2028. godine.


23-godišnji Alvarez pridružio se Manchester Cityju iz River Platea u siječnju 2022., a službeno je obukao Manchester City Nogometni Dres u srpnju. Otkako se pridružio Manchester Cityju, Alvarez je odigrao 33 utakmice u svim natjecanjima, dao je 10 golova i 3 asistencije. Vrijednost je također porasla s prvotnih 20 milijuna eura na 50 milijuna eura. Na Svjetskom prvenstvu u Kataru 2022. Alvarez je u Dres Argentina Reprezentacije odigrao 7 utakmica i dao 4 gola i 1 asistenciju. U polufinalu s Hrvatskom pomogao je momčadi da eliminira Hrvatsku 3-0 s 2 dodavanja i 1 šutom, a na kraju je pomogao Argentini da osvoji Hercules Cup.


Bilo u klubu ili na Svjetskom prvenstvu, Alvarezov učinak uvjerio je klub da ima još mnogo mogućnosti u njegovoj karijeri, a njegov napredak je nevjerojatan. Nakon što je produžio ugovor, sam Alvarez je izrazio ponos i zahvalnost, zahvalio momčadi na ukazanom povjerenju, te izrazio zadovoljstvo učinkom u prvoj sezoni u Manchester City Dres Sa Vlastitim Imenom, te poručio da će postajati sve bolji, osvajati više pobjede za tim. Nadam se da će Alvarez u budućnosti dobiti više vremena i vjerujem da će nam donijeti još uzbudljivih partija.

Hrvatska Dresovi...
ما را در سایت Hrvatska Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Manchester City Nogometni Dres,Dres Argentina Reprezentacije,Manchester City Dres Sa Vlastitim Imenom, نویسنده : laaaaaaa jeftindres بازدید : 87 تاريخ : جمعه 26 اسفند 1401 ساعت: 22:31

Milanski Inter otišao je na gostovanje kod Porta s vodstvom od 1-0 u prvoj utakmici. U drugom kolu milanski Inter ujedinio se i obranio žestoki napad Porta. Na kraju je gostovanje kod Porta remiziralo 0:0, ukupnim rezultatom 1:0. Nakon 12 godina Inter Milan Dresovi Kompleti su se vratili u top 8 Lige prvaka.
S promjenama vremena milanski Inter dugo je šutio, pa čak i izgubio konkurentnost u domaćem prvenstvu. Sve do prošle sezone Inter Milan Nogometni Dres se nakon 11 godina konačno vratio u nokaut rundu Lige prvaka kao prvak Serie A, iako je na kraju ipak izgubio od moćnog protivnika - Liverpoola. Do ove sezone, Inter Milano je pokazao svoju odlučnost da dobije utakmicu sa svojom snažnom sveobuhvatnom snagom. Na Zmajevom stadionu milanski Inter naišao je na neviđeni test. Tijekom cijele utakmice Porto je gotovo dominirao scenom i stvorio dvije izvrsne prilike. Nogometaši milanskog Intera u potpunosti su pokazali svoju odlučnost da obrane pobjedu, složni kao jedan, a na kraju su uspješno obranili napad Porta i na uzbudljiv način prošli dalje.
Od vrhunca prošlosti do korita, pa do teškog napretka današnjice. Nakon 12 godina milanski Inter konačno se vratio u top 8 Lige prvaka. Zatim, veselimo se rezultatima ždrijeba četvrtfinala Lige prvaka.

Hrvatska Dresovi...
ما را در سایت Hrvatska Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Inter Milan Dresovi Kompleti,Inter Milan Nogometni Dres, نویسنده : laaaaaaa jeftindres بازدید : 76 تاريخ : چهارشنبه 24 اسفند 1401 ساعت: 17:15

Situacija u Premier ligi postaje sve žešća. Neki se bore za naslov prvaka, neki za top 4, a neki za ispadanje. Svi daju sve od sebe. Manchester United, treći na ljestvici, remizirao je 0-0 protiv Southamptona, susret iznad svačijih očekivanja.
Manchester United, koji je u prošlom kolu doživio krvoproliće od Liverpoola 7-0, ipak nije uspio pobijediti u ovom kolu. U prvom poluvremenu Casemiro, koji je nosio broj 18 Manchester United Nogometni Dres, isključen je s crvenim kartonom zbog prekršaja. Manchester United izgubio je jednog čovjeka u borbi. Obje su strane imale mnogo prigoda za gol, no gotovo sve su pogodile vratnicu i nisu uspjele promijeniti rezultat. Na kraju utakmice desetočlani Manchester United je remizirao 0-0 protiv Southamptona. Među njima je u fokusu bilo nekoliko sudačkih penala.
Na kraju utakmice mnogi navijači Manchester Uniteda mahali su svojim Nogometni Dres Manchester Uniteda kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo utakmicom. Nakon utakmice, prema službenom izvješću Manchester Uniteda na društvenim mrežama, navijači Manchester Uniteda imali su žestoku raspravu. Dio navijača doveo je u pitanje Feandezov nastup, a više navijača govorilo je da je problem bio u sučevom penalu. Nema sumnje da je ovo kontroverzna igra. Ali igra i dalje mora trajati. Casemirovo crvenilo ima veliki utjecaj na naredne igre Manchester Uniteda. Ako Manchester United želi zadržati treću poziciju, momčad će se možda morati prilagoditi.

Hrvatska Dresovi...
ما را در سایت Hrvatska Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Manchester United Nogometni Dres,Nogometni Dres, نویسنده : laaaaaaa jeftindres بازدید : 91 تاريخ : دوشنبه 22 اسفند 1401 ساعت: 22:30

Nakon što je Tottenham eliminiran iz UEFA Lige prvaka od AC Milana, imat će još jednu neuspješnu sezonu ove sezone. Što se tiče gotovo 30-godišnjeg najboljeg strijelca momčadi, Kane je željan osvojiti naslov prvaka uz svoje brojne pogotke.
Ugovor između Kanea i Tottenhama istječe 2024. godine, ali mnogi smatraju da bi Kane trebao napustiti Tottenham Hotspur Nogometni Dres ovog ljeta, a on u svojoj nogometnoj karijeri nije osvojio trofej. Ali Tottenham nerado dopušta Kaneu da ode ovog ljeta i pridruži se drugim momčadima, posebice Premier ligi. Prema relevantnim izvješćima, Tottenham je postavio cijenu od 100 milijuna funti za Kanea, a ako se proda nekom od prvoligaša, cijena će biti još veća.
Na tržištu transfera, Manchester United, Baye i drugi klubovi imaju veliki interes za Kanea. No Kaneu je možda privlačniji odabir Manchester United Dresovi Kompleti. Ako uspije ostati u momčadi Premier lige, Kane, koji je zabio 201 gol, ima priliku srušiti Shearerov rekord Premier lige s 260 golova. Ovo ljeto je možda najbolja prilika za Kaneov odlazak.

Hrvatska Dresovi...
ما را در سایت Hrvatska Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Tottenham Hotspur Nogometni Dres,Manchester United Dresovi Kompleti, نویسنده : laaaaaaa jeftindres بازدید : 76 تاريخ : جمعه 19 اسفند 1401 ساعت: 17:21

U nokaut rundi Lige prvaka, u usporedbi sa jakim utakmicama između Bayea protiv Pariza, Real Madrida i Liverpoola, natjecanju između Benfice i Bruggea doista nedostaje vrhunaca. Međutim, ovaj portugalski div odigrao je nadmoćnih 7-1 ukupnim rezultatom i uspješno odveo ovaj Nogometni Komplet u top 8 Lige prvaka.
Za Benficu, koja je u prvoj utakmici u gostima slavila s 2:0, može se reći da je u povratku protiv Brugesa u uzvratu odigrala bez pritiska. Ali jednostrana situacija koju je prikazala igra bila je iznad očekivanja ljudi. Gonzalo Ramos, koji se proslavio na Svjetskom prvenstvu, postigao je dva pogotka za momčad u Benfica Dres Sa Vlastitim Imenom u ovoj utakmici, Rafa Silva, Joao Mario i Nere Si također su zabili po jedan pogodak. Brugge je u posljednji trenutak zabio gol i spasio obraz. S ukupnim rezultatom 7-1, nakon masakra, Benfica se dvije uzastopne sezone prvi put u povijesti Benfice probila među 8 najboljih.
Vrijedi spomenuti da Benficin skor u portugalskoj Super ligi iznosi 20 pobjeda, 2 remija i 1 poraz. Benfica pod bivšim trenerom Guoana Schmidtom pokazala je izvrsne igre od grupne faze. U susretu s Parizom i Juventusom, obojica su se dobro predstavila. Sada kada su uspješno prošli u top 8, ne znam kako će Benfica nastupiti u ovom vrhunskom natjecanju.

Hrvatska Dresovi...
ما را در سایت Hrvatska Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Nogometni Komplet,Benfica Dres Sa Vlastitim Imenom, نویسنده : laaaaaaa jeftindres بازدید : 94 تاريخ : چهارشنبه 17 اسفند 1401 ساعت: 22:29

Luis Suarez, napadač iz Urugvaja, igrao je za vrhunske klubove poput Ajaxa u Nizozemskoj, Liverpoola u Engleskoj, Barcelone u Španjolskoj, te je važan član urugvajske reprezentacije. Svojedobno je s Messijem i Neymarom činio najistaknutiju "MSN" kombinaciju u povijesti svjetskog nogometa. Bezbrojni navijači i dan danas skupljaju svoje Nogometni Dres.
U 2011. Suarez se pridružio Premier League Liverpoolu, gdje je brzo postao temeljni igrač momčadi i pomogao momčadi osvojiti prvenstvo Premier lige, Ligu prvaka i druga važna natjecanja. U 2014. godini Suarez je obukao FC Barcelona Dresovi Kompleti i formirao "MSN" kombinaciju s Messijem i Neymarom, te napravio mnogo prekrasnih golova koji su šokirali svijet. Njegova vlastita karijera također je puna počasti i sjaja. No, Suarezova karijera nije išla glatko te je nekoliko puta bio kažnjavan zbog neprimjerenih primjedbi ili ponašanja. Ali nije odustajao od svog sna i težnje, te je vlastitim trudom i upoošću postao cijenjeni nogometaš.
Sada Suarez, koji se vratio južnoameričkom nogometu, ima 36 godina, ali njegova nogometna razina još uvijek je online. Čak i ako se vratite igrati u pet velikih europskih liga, još uvijek nema problema. Šteta što se Suarez vratio u južnoamerički nogomet prije roka, pa se nadam da će moći uživati u posljednjih nekoliko godina svoje nogometne karijere.

Hrvatska Dresovi...
ما را در سایت Hrvatska Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Nogometni Dres,FC Barcelona Dresovi Kompleti, نویسنده : laaaaaaa jeftindres بازدید : 75 تاريخ : دوشنبه 15 اسفند 1401 ساعت: 21:57

Branič Liverpoola Virgil van Dijk jedan je od braniča proglašenih u FIFA-inom timu godine. Nizozemska zvijezda je svojim izvanrednim učinkom i stabilnom obranom, kao i posvećenošću nogometu, postao jedan od najcjenjenijih braniča u globalnom nogometu.
Van Dijk je u svojoj karijeri uvijek igrao jako dobro. Otkako je 2017. obukao Liverpool Dresovi Kompleti, brzo je postao stožei igrač momčadi. Njegova visina i aura oduvijek su bili noćna mora za protivničke igrače, a njegova sposobnost da presretne udarce glavom je također njegova jača strana, a njegova tehnička i taktička svijest također su vrlo dobre. Uz njegovu pomoć Liverpool je redom osvojio Ligu prvaka, Premier ligu i mnoga druga važna natjecanja. U isto vrijeme, kao jedan od stožeih igrača nizozemske reprezentacije, njegov učinak je također vrlo dobar.
Za jednog od braniča imenovanih u FIFA-inu momčad godine. Rekao je: "Zahvalan sam i mislim da je to najveće priznanje koje možete dobiti jer za vas glasaju vaši vršnjaci, ljudi koji su u sportu s vama. Oni znaju da su svaki dan na istoj razini, a vi to činite da za to. Kakvi su napori uloženi." Njegov govor također je pokazao njegovu poniznost i zahvalnost kao izvanrednog sportaša.
Njegov uspjeh neodvojiv je od njegovog truda i predanosti, au svojoj karijeri naišao je i na mnoge poteškoće i izazove. Ali uvijek je zadržao svoju upoost i hrabrost. A njegov duh bi mogao biti ključ njegove sposobnosti da osvoji FIFA-inu momčad godine. Nadam se da će uvijek moći nositi Liverpool Dres Sa Vlastitim Imenom zdrav i dati više doprinosa klubu koji voli.

Hrvatska Dresovi...
ما را در سایت Hrvatska Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Liverpool Dresovi Kompleti,Liverpool Dres Sa Vlastitim Imenom, نویسنده : laaaaaaa jeftindres بازدید : 86 تاريخ : جمعه 12 اسفند 1401 ساعت: 17:06

Nakon što je Manchester United upravo svladao Newcastle 2-0 u Carling Cupu, momčad Manchester Uniteda osvojila je prvi trofej prvaka u gotovo 6 godina. Cijela momčad je u zadnje vrijeme bila u vrućem stanju, ne samo da su ofenzivni i obrambeni učinak izvrsni, nego je i učinak vratara De Gee postao vrhunac ovog prvenstva. U ovoj utakmici upisao je svoj 181. čisti gol. Kako bi obilježili ovu veliku prekretnicu, Ten Hag je osobno poklonio De Gei poseban Nogometni Dresovi.
Otkako je 2011. obukao Manchester United Dresovi Kompleti, de Gea je postao neizostavan stožei igrač momčadi. Njegov izvanredan učinak i stabilna igra, kao i njegova nevjerojatna sposobnost da spasi loptu, učinili su ga jednim od najvećih vratara u povijesti Manchester Uniteda. U utakmici protiv Newcastlea ponovno je pokazao svoju snagu i upisao svog 181. supaika bez golova, nadmašivši rekord legendaog vratara Manchester Uniteda Petera Schmeichela od 180 supaika bez golova, postavši tako vratar s najviše supaika bez golova u povijesti kluba. Njegov nastup učinio je da se navijači Manchester Uniteda osjećaju beskrajno ponosni i ponosni na njega.
Ova pobjeda protiv Newcastlea i broj čistih golova protiv De Gee velika je pobjeda za Manchester United. Na povratku, Ten Hag je osobno poklonio ovaj poseban Nogometni Dres kako bi izrazio svoju zahvalnost i priznanje De Gei. Vjerujem da će De Gea u sljedećim utakmicama raditi više kako bi donio više pobjeda i počasti momčadi.

Hrvatska Dresovi...
ما را در سایت Hrvatska Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Nogometni Dresovi,Manchester United Dresovi Kompleti,Nogometni Dres, نویسنده : laaaaaaa jeftindres بازدید : 90 تاريخ : چهارشنبه 10 اسفند 1401 ساعت: 10:34

Iako je AC Milan ove sezone izgubio priliku da se natječe za naslov prvaka, još uvijek vrijedno radi na plasmanu u Ligu prvaka. Rezultat ove utakmice s Atlantom vjerojatno će utjecati na konačno vlasništvo mjesta u Ligi prvaka. U slučaju slične snage dviju strana u utakmici, Milan je na kraju svladao Atlantu 2-0 zbog autogola protivnika i pogotka Mesiasa. Najveći vrhunac ili iznenađenje ove utakmice je to što je 41-godišnji Ibrahimović obukao njegov Nogometni Komplet i vratio se u igru nakon 9 mjeseci.
Zlatan Ibrahimović je legenda u povijesti nogometa. Igrao je za Barcelonu, Inter iz Milana, Paris Saint-Germain i druge vrhunske momčadi, te osvojio bezbrojne počasti i poštovanja. Otkako se prošle godine ozlijedio na utakmici, nije ga bilo na terenu. Mislio sam da ću jednog dana čuti vijest o njegovom umirovljenju. No, napoo je radio da se oporavi i konačno je ušao s klupe u 74. minuti utakmice. Publika je njegovu pojavu pozdravila glasom poput tsunamija. Njegov izgled u potpunosti dokazuje veliku upoost i odlučnost velikog nogometaša.
Zlatan Ibrahimović, koji je ponovno obukao AC Milan Dres Sa Vlastitim Imenom, donio je novu energiju u momčad. Iako njegovo fizičko stanje nije tako dobro kao prije, vjerujem da još uvijek može dati neočekivane doprinose AC Milanu. Radujem se što ću ponovno vidjeti njegovu prekrasnu izvedbu na terenu.

Hrvatska Dresovi...
ما را در سایت Hrvatska Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Nogometni Komplet,AC Milan Dres Sa Vlastitim Imenom, نویسنده : laaaaaaa jeftindres بازدید : 79 تاريخ : دوشنبه 8 اسفند 1401 ساعت: 12:07

Ovo je utakmica koja je uzbudljiva kao i eliminacija Lige prvaka. I Manchester United i Barcelona su u posljednje vrijeme u izvrsnoj formi, a tako jaka utakmica privukla je entuzijastičnu pozoost nebrojenih navijača. Prije tjedan dana ove su nam dvije momčadi donijele izuzetno uzbudljivu utakmicu, no rezultat je bio izjednačen 2-2. U drugom kolu Manchester United ponovno je na domaćem terenu dočekao Barcelonu. Na kraju je Manchester United kod kuće pobijedio Barcelonu s 2-1 i prošao u osminu finala.
Crveno-plavi tim predvođen Lewandowskim i crveni Nogometni Dres predvođen Rashfordom krenuli su u žestoku bitku. Dvije strane su igrale ravnopravno. Što se tiče posjeda lopte i organizacije, Barcelona je i dalje u prednosti, ali je Manchester United, koji ima prednost domaćeg terena, jači u napadu. Nakon što je Lewandowski izveo penal, igrači Manchester Uniteda krenuli su u silovitiju kontru. Međutim, s izjednačenim napadima i obranom na obje strane, utakmica je pala u stanje tjeskobe. Do 47. minute pogodak Frienda izjednačio je rezultat za Manchester United. Kad sam mislio da će utakmica opet završiti remijem, Ten Hag je napravio taktičke prilagodbe. U 73. minuti utakmice Anthony, koji je ušao s klupe, postigao je pobjednički pogodak i pomogao Manchester Unitedu da svlada Barcelonu rezultatom 2-1 i plasira se među 16 najboljih. još jednom da je dostojan ovog Manchester United Nogometni Dres.
Ten Hag je uspješno doveo momčad u najbolje stanje. Za Manchester United, pobjeda u ovoj utakmici dodatno je poboljšala moral i samopouzdanje igrača. Za Barcelonu bi gubitak ove utakmice mogao omogućiti da se preispitaju i naprave prilagodbe. Nadamo se da ćemo u budućnosti vidjeti uzbudljivije dvoboje na drugim natjecanjima.

Hrvatska Dresovi...
ما را در سایت Hrvatska Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Nogometni Dres,Manchester United Nogometni Dres, نویسنده : laaaaaaa jeftindres بازدید : 95 تاريخ : جمعه 5 اسفند 1401 ساعت: 16:23

U 23. kolu Serie A Juventus je u gostima izazvao Speziju. Juventus je na kraju svladao Speziju 2-0 i izborio tri uzastopne pobjede u Seriji A. Nakon utakmice bodovno se popeo na 7. mjesto s 32 boda, i dalje zadržavajući nadu za ulazak u europski rat.
Juventusu je oduzeto 15 bodova zbog prijašnjih financijskih problema, zbog kojih je Juventus potpuno ostao daleko od prva četiri. Međutim, Juventus je u posljednje vrijeme pokazao dobre rezultate. Nakon ove utakmice, Juventus je osvojio 3 uzastopne pobjede u Serie A. U ovoj utakmici Di Maria je postigao prekrasan gol koji je impresionirao navijače. Nakon što je primio loptu izvan kaznenog prostora, šutirao je iz daljine, a lopta je odletjela u mrtvi kut uz travnjak. 35-godišnji Di Maria ove je sezone u Juventus Nogometni Dres odigrao ukupno 967 minuta te postigao 4 gola i 6 asistencija. Takva učinkovitost dovoljna je da dokaže da je Di Maria povratio formu, a možda već sljedeći put dobije priliku odvesti Juventus među prva četiri.
Iako je teško, Juventus nije potpuno bez prilika. Roma, Lazio i Atalanta, koji su bodovno ispred Juventusa, nisu u stabilnom stanju. Što se tiče ukupne snage i učinka igrača, Juventus je relativno jak. U igri je ostalo još 15 rundi. Možda im Juventusov Nogometni Komplet može donijeti sreću, napraviti čuda, završiti protunapad i odvesti momčad u top 4.

Hrvatska Dresovi...
ما را در سایت Hrvatska Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Juventus Nogometni Dres,Nogometni Komplet, نویسنده : laaaaaaa jeftindres بازدید : 97 تاريخ : دوشنبه 1 اسفند 1401 ساعت: 13:47

U prvom kolu play-off runde nokaut runde Europske lige Barcelona je na svom terenu igrala protiv Manchester Uniteda. Dva tradicionalna velikana susrela su se unaprijed u play-off rundi nokaut runde, zbog čega su bezbrojni navijači unaprijed osjetili ludilo finala. Bio je ovo prekrasan dvoboj. Nakon žestoke borbe obje su strane dale po dva gola. Obje strane nisu bile prezadovoljne rezultatom utakmice niti sučevim jedanaestercem. Ipak, nakon žestokog snažnog dijaloga dvije strane su se rukovale na Nou Campu.
Manchester United i Barcelona su u zadnje vrijeme najistaknutiji timovi u pet velikih liga, a prodaja njihovih Nogometni Komplet također je nedavno dosegla novi vrhunac. Manchester United je nakon Svjetskog prvenstva dobio 12 utakmica. Pod vodstvom Ten Haga, tim ne samo da je čvrsto zauzeo prva četiri mjesta na ljestvici, već je čak imao priliku natjecati se za naslov prvaka. U Barceloni je još vruće nakon ulaska u 2023. godinu. Prije toga su dobili 11 uzastopnih utakmica i bili neporaženi u 16 uzastopnih utakmica. Osvojili su španjolski Superkup, ušli u polufinale Kupa kralja, a La Liga je predvodila Real Madrid s 8 bodova prednosti i zauzela prvo mjesto.
Budući da se radi o natjecanju između jakih timova i jakih timova, Ten Hag i Harvey su poslali najjaču postavu tima. I Lewandowski i Rashford obukli su svoje FC Barcelona Nogometni Dres s brojem 9 i dresove s brojem 10 Manchester Uniteda, stojeći na prvoj liniji za dvoboj. Vrlo uzbudljivu igru donijela je i utakmica Rafinha, Pedri, Garvey i Sancho, Feandez i Weghos. Kad se osvemo na cijelu utakmicu, igrači dviju momčadi zaključili su ovu žestoku utakmicu vrhunskim umijećem i prekrasnim golovima. Jedino što je dovedeno u pitanje može biti visina sudačkog penala na terenu. Ali remi bi mogao biti dobar kraj. Veselimo se njihovom obračunu u Teatru snova za tjedan dana.

Hrvatska Dresovi...
ما را در سایت Hrvatska Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Nogometni Komplet,FC Barcelona Nogometni Dres, نویسنده : laaaaaaa jeftindres بازدید : 97 تاريخ : جمعه 28 بهمن 1401 ساعت: 9:06

Nakon što je Milan prošao dug niz godina, vjei navijači AC Milan Dresovi Kompleti čak su zaboravili okus pobjede kada se natječu s jakim momčadima u Ligi prvaka. Do dolaska ove utakmice, prvog kola 1/8 finala Lige prvaka, AC Milan je igrao protiv Tottenhama kod kuće.
Čini se da su Milan i Tottenham predstavnici Serie A i Premier lige. Različiti razlozi u talijanskom gospodarstvu i upravljanju nogometom doveli su do kontinuiranog pada Serie A, dok se Premier League uz dodatak komercijalizacije razvila u zasluženu ligu broj 1 u svijetu. Sada se dvije momčadi sastaju, jer je Milanov rezultat nakon Svjetskog prvenstva vrlo loš, za Tottenham, koji ima jaču ukupnu snagu, javno mnijenje općenito vjeruje da će Milanu biti teško pobijediti u ovoj utakmici. No bez obzira na predviđanja i očekivanja ljudi prije utakmice, izvedba na terenu je ključna za kraj.
Uz ovacije domaćih navijača, Milan je otvorio utakmicu prije samo 7 minuta. Theo Heandez, koji je nosio AC Milan Dres Sa Vlastitim Imenom s brojem 19, pogodio je iz voleja i spasio ga je Foster. Broj 10 Dias pucao u nizu u kaosu Dva udarca glavom pomogla su Milanu da fantastično započne 1-0. Ovaj početak bio je iznad svačijih očekivanja. I Tottenham je krenuo u jake kontre, ali sve ih je redom rješavala obrana Milana te su dvije strane ušle u dugu i žestoku bitku. U cijeloj utakmici Milan je stvorio 4 sjajne prilike, dok je Tottenham imao samo 0. Dakle, ova pobjeda je rezultat zajedništva i složnih napora milanske Legije.
Milan je ponovno izborio Ligu prvaka nokautom nakon 10 godina. Kao jedna od reprezentativnih momčadi talijanskog nogometa, ovo nije samo slava momčadi, već i pobjeda talijanskog nogometa, a također je i dugo očekivana pobjeda navijača Milana.

Hrvatska Dresovi...
ما را در سایت Hrvatska Dresovi دنبال می کنید

برچسب : AC Milan Dresovi Kompleti,AC Milan Dres Sa Vlastitim Imenom, نویسنده : laaaaaaa jeftindres بازدید : 96 تاريخ : چهارشنبه 26 بهمن 1401 ساعت: 22:04

U 23. kolu Premier lige Manchester City je na domaćem terenu igrao protiv Ville. Golovima Rodrija, Gundogana i Mahreza Manchester City je poveo s tri pogotka u prvom poluvremenu. Nakon što Arsenal nije uspio pobijediti dva kola zaredom, Manchester City je napokon iskoristio ovu priliku. Ovaj tjedan Manchester City ulazi u bitku s Arsenalom za prvo mjesto. Ako Manchester City može pobijediti, može privremeno biti na vrhu poretka uz još jednu utakmicu.
Manchester City, koji je nedavno bio duboko upleten u financijske slučajeve, pokazao je nevjerojatnu borbenu snagu. Samo 4 minute igre, Rodri, u Manchester City Dres Sa Vlastitim Imenom s brojem 16, zabio je glavom i zabio. Rand je asistirao Gundoganu za pogodak. Prije poluvremena Mahrez je postigao još jedan pogodak iz kaznenog udarca i Manchester City je poveo 3:0. U drugom poluvremenu Guardiola je zamijenio Haalanda kada je rezultat bio veći. Razlog je bila ozlijeđena desna noga. Uostalom, bila je još utakmica protiv vrhunskog Arsenala.
U utakmici protiv Manchester Cityja Martineza u Aston Villa Dresovi Kompleti ispitivali su brojni navijači. Iako je Martinez vratar momčadi prvaka Svjetskog prvenstva, nogomet nije sport za jednu osobu. Sudeći po obrambenoj igri momčadi, Martinez je također potpuno nemoćan. Bez njegove izvanredne igre možda rezultat ne bi bio 3-1.
.

Hrvatska Dresovi...
ما را در سایت Hrvatska Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Manchester City Dres Sa Vlastitim Imenom,Aston Villa Dresovi Kompleti, نویسنده : laaaaaaa jeftindres بازدید : 86 تاريخ : دوشنبه 24 بهمن 1401 ساعت: 20:54

U četiri godine njegova je vrijednost sa 150 milijuna eura pala na 7,5 milijuna eura. Očekivalo se da će Hazard, koji posjeduje Real Madrid Dresovi Kompleti s brojem 7, biti Ronaldov nasljednik. No, ove je sezone odigrao samo 98 minuta.
Godine 2012. Hazard je prešao u Chelsea za 32 milijuna funti. Pokazao je svoju hrabrost kada je došao u momčad. Brzo je ušao u taktički sustav momčadi i izrastao u stožeog igrača momčadi. U 7 sezona koliko je igrao za Chelsea Nogometni Dres, Hazard je imao dobre rezultate u svakoj sezoni, pomažući timu da uzastopno osvoji Premier ligu, FA kup i Liga kup. Svojim trudom vjerojatno će postati isti kao Messi i Ronaldo. Ali sudbina je uvijek nepredvidiva. Hazard je napustio Chelsea u ljeto 2019. i pridružio se klubu iz snova Real Madridu.
Od trenutka kada je obukao Real Madrid Dres Sa Vlastitim Imenom, svi su bili puni očekivanja od njegove izvedbe. Teško je zamisliti da Hazard nikada nije sudjelovao u španjolskom nacionalnom derbiju u četiri sezone. Čini se da je navikao sjediti na klupi i ne igrati. Prema statistici, u četiri sezone Real Madrida, Hazard je doživio 18 ozljeda. Možda iz mnogo razloga, odavno je izgubio entuzijazam i strpljenje za nogomet. S njegovim trenutnim stanjem ne bi trebalo biti vrhunske momčadi koja bi bila voljna preuzeti, a čini se da se Real Madrid samo nada da mu ugovor istječe 2024. godine.

Hrvatska Dresovi...
ما را در سایت Hrvatska Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Real Madrid Dresovi Kompleti,Chelsea Nogometni Dres,Real Madrid Dres Sa Vlastitim Imenom, نویسنده : laaaaaaa jeftindres بازدید : 113 تاريخ : شنبه 22 بهمن 1401 ساعت: 0:15

U 21. kolu Lige za mišljenje Napulj je u gostima svladao Speziju s 3:0. U igri je Osmeenova visina skoka dosegla nevjerojatnih 258 cm kada je zabio glavom, nadmašivši Ronaldovu visinu skoka od 256 cm.
Ove sezone tinejdžer Osmeen, koji nosi SSC Napoli Dresovi Kompleti, odigrao je hrabro, zabio je 16 golova i 3 asistencije u prvenstvu te zauzeo prvo mjesto na listi strijelaca. Napulj vodi pred drugoplasiranim milanskim Interom sa 13 bodova sa 56 bodova u 21 kolu. Napetosti u ovosezonskoj Serie A zapravo nema. U utakmici protiv Spezije Osmeen je zabio dva puta u utakmici, a jedan od udaraca glavom srušio je novi rekord Serie A. Prema relevantnim statistikama nakon utakmice, u trenutku kada je Osmeen postigao pogodak glavom, njegova visina skoka dosegla je nevjerojatnih 258 cm. Nadmašio je Ronaldovih 256 cm kada je predstavljao Juventus 2019.
Osimhenu je ovo treća sezona u SSC Napoli Dres Sa Vlastitim Imenom i službeno je najbolji strijelac. A njegova izvanredna izvedba također je privukla pozoost trenera Premier lige Manchester Uniteda, Ten Haga. Pitam se hoće li Osmeenova sljedeća postaja biti Premier liga?

Hrvatska Dresovi...
ما را در سایت Hrvatska Dresovi دنبال می کنید

برچسب : SSC Napoli Dresovi Kompleti,SSC Napoli Dres Sa Vlastitim Imenom, نویسنده : laaaaaaa jeftindres بازدید : 98 تاريخ : چهارشنبه 19 بهمن 1401 ساعت: 23:11

Inter Milan protiv AC Milana kod kuće. Lautaro, koji je bio u izvrsnoj formi, primio je asistenciju od Calhanoglua i udarcem glavom prekinuo rezultat. U drugom poluvremenu dva pogotka Lautara i Lukakua su poništena. Na kraju je milanski Inter svladao Milan s 1-0. Milan je pretrpio niz od 4 poraza. 7 utakmica bez pobjede. Na ljestvici Inter Milano zauzeo je drugo mjesto s 43 boda, i dalje 13 bodova iza vodećeg Napulja, a Milan je šesti s 38 bodova.
Prije pola mjeseca, dvije momčadi su se upravo sučelile u talijanskoj Super ligi. Inter Milan je pobijedio AC Milan rezultatom 3-0. Na početku utakmice Inter Milano je imao aktivnu prednost, ali je pred snažnim napadom Inter Milana Milan bio prilično pasivan. Nakon što su dobili loptu, tražili su samo Girouda u AC Milan Nogometni Dres s brojem 9. U ovoj utakmici Milan je još uvijek bio u usporenom stanju. Publiku je potisnuo milanski Inter. Nogometaši milanskog Intera odigrali su lako.
A Lautaro, koji nosi Inter Milan Dres Sa Vlastitim Imenom Intera, u vrlo je dobrom stanju. Čini se da više nije ista osoba kao što je bio tijekom Svjetskog prvenstva. Milanovi braniči s njim nemaju ništa. Iako rezultat ovog kola milanskog derbija ne može utjecati na obrazac prvenstva Serie A, Milanov pad je ipak nevjerojatan.

Hrvatska Dresovi...
ما را در سایت Hrvatska Dresovi دنبال می کنید

برچسب : AC Milan Nogometni Dres,Inter Milan Dres Sa Vlastitim Imenom, نویسنده : laaaaaaa jeftindres بازدید : 89 تاريخ : دوشنبه 17 بهمن 1401 ساعت: 22:57

U utakmici 15. kola Saudijske lige protiv Al-Haze, Ronaldo je u posljednjoj minuti pogodio jedanaesterac za pomoć Rijadu u remiju 2:2. On je i službeno postigao svoj prvi pogodak u Saudijskoj ligi.
Ova utakmica je treći put da je Ronaldo igrao u službenoj utakmici u ime Riyadh Victoryja. U prethodne 2 utakmice nije zabio. Ovo je Ronaldov prvi službeni igrački pogodak nakon što je skinuo Manchester United Dres Sa Vlastitim Imenom i otišao iz europskog nogometa u Saudijsku Arabiju. To mu je ujedno i 820. pogodak u karijeri. Iako je ovaj pogodak stigao malo kasno, nakon 99 dana, konačno je otvorio svoj bodovni račun nakon što je došao u momčad. Zadnji put je zabio u klupskom natjecanju u Manchester Unitedovoj grupnoj fazi Europske lige prošlog listopada.
Ronaldovo stanje na terenu je znatno opalo, teško je lako uživati u nogometu kada dođe u Aziju, a treba još puno raditi. Čak su i mnogi navijači propitivali Ronalda, misleći da nije bilo jedanaesterca, predsjednik ne bi ni igrao utakmicu. Unatoč tome, pobjeda Cristiana Ronalda u Rijadu povećala je vrijednost brenda Saudijske lige, a bezbrojni mediji htjeli su kupiti prava za prijenos Saudijske lige. To je učinak koji donose nogometne superzvijezde.

Hrvatska Dresovi...
ما را در سایت Hrvatska Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Manchester United Dres Sa Vlastitim Imenom, نویسنده : laaaaaaa jeftindres بازدید : 111 تاريخ : شنبه 15 بهمن 1401 ساعت: 22:49

U 1/8 finala njemačkog kupa Baye München je na terenu izazvao Mainz. Na kraju je Baye eliminirao Mainz 4:0 i prošao među 8 najboljih Njemačkog kupa.
Cancelo, koji se tek pridružio, obukao je FC Baye München Dresovi Kompleti i započeo utakmicu drugog dana nakon potpisa. Cancelo, koji nije imao adaptacijski period, pokazao je vrhunsko umijeće u 17. minuti utakmice, loptom sa strane, lukavim lažnim potezima, iskoristio priliku, dugo ubacio s leđa, precizno pronašao suigrače, debitirao za Baye Doprinijeti prekrasnim asistencijama. Cancelo, koji je u prvoj utakmici odigrao 70 minuta, igrao je stabilno, u potpunosti je nadoknadio Bayeove nedostatke i u potpunosti pokazao svoju superosobnu sposobnost i vrijednost.
Ovakav debi razveselio je brojne navijače u istom FC Baye München Nogometni Dres, a vrlo zadovoljan svojim nastupom bio je i sam Cancelo. Radujemo se što vam Cancelo može donijeti još uzbudljivih nastupa u sljedećoj utakmici.

Hrvatska Dresovi...
ما را در سایت Hrvatska Dresovi دنبال می کنید

برچسب : FC Bayern München Dresovi Kompleti,FC Bayern München Nogometni Dres, نویسنده : laaaaaaa jeftindres بازدید : 93 تاريخ : پنجشنبه 13 بهمن 1401 ساعت: 22:42